Tennis

In het verlengde van de duinen van St Idesbald richting De Panne ligt het recreatief domein “Pannebaaltje” met 9 tennisterreinen in gemalen baksteen, in “gravel” dus. Iedereen is van harte welkom teneinde u van dit unieke natuurgebied en sportcomplex te laten genieten.

Verschillende formules worden u voorgesteld teneinde iedereen te kunnen tevreden stellen en makkelijk matchen te komen spelen. Om het voor iedereen aangenaam te houden en tennis à la carte te kunnen spelen stellen we onze “op maat” formules voor.

12€ per uur, per terrein.

Wordt lid en geniet van gunstige tarieven en andere voordelen.


Reservatie

Gebeurt online OF door reservatie aan de receptiebalie. Elke speler komt naar de receptie alvorens hij/zij zich naar het terrein begeeft. Dit om zijn aanwezigheid te melden of zijn uur, zijn abonnement te betalen.  Als de speler zich niet meldt op het gereserveerde uur zal hij/zij een vergoeding van 3 euro vdienen te betalen. De reservaties zijn maximum 1 week op voorhand vast te leggen.

Outfit

Elke speler is verplicht om zich te melden aan de receptie vooraleer hij speelt. hij zal ook enkel met tennisschoenen spelen en dit om onze terreinen niet te beschadigen . Een echte tennisoutfit is niet verplicht maar gewenst. Het is echter verboden zonder t-shirt te spelen. Het is eveneens verboden glas of kopje op het terrein mee te nemen.